Vassleprotein vs massa Gainer

  1. Vad är skillnaden mellan vassleprotein och Mass Gainer?

Mass vinnare är protein också. Normalt massa vinnare levererar 22 till 35% av protein där som proteinpulver som sådana leveranser mer än 60% proteiner. Mass Gainer innehåller mer kalorier än vanligt vassleprotein. Mass Gainer innehåller större mängder kolhydrater och fetter för att öka ditt kaloriintag. Båda används för muskelåterhämtning & muskeltillväxt. Good Mass vinnare innehåller icke socker komplex Carbos för långvarig energiförsörjning.

  1. Vad skulle passa någon om man vill bygga muskler?

Om någon är en hård Gainer eller någon som inte går upp i vikt lätt och vill bygga en betydande mängd muskelmassa, då massa Gainer skulle vara lämplig för honom. Om man vill ha långsamma vinster med kontrollerad kroppsfett procent, ett vassleprotein skulle nog räcka. Alternativt kan du också använda både massa Gainer och vassleprotein för att undvika att få för mycket fett.

  1. Vad händer om man vill förlora fett? Behöver man fortfarande protein?

Om någon redan har byggt tillräcklig muskelmassa och redo att skära fett, då vassleprotein skulle vara lämplig eftersom hans kropp fortfarande behöver hänga på musklerna en redan har byggt. Detta förhindrar muskel katabolism från alla Cardio en göra för att förlora fett. Detta är viktigt så att efter en har förlorat oönskade fett; Det kommer fortfarande att finnas muskel definition.

  1. är inte vassleprotein bara för skärande ändamål?

Vassleprotein är lämplig för både bulk och skärfasen. Det är bara att vissa människor föredrar att använda massa Gainer för fyllnadsmedel ändamål, och vissa människor (som går upp i vikt lätt som mesomorphs och endomorphs) använder bara vassleprotein för att bygga massa på grund av rädslan för oönskade kalorier.

  1. Vad händer om man inte fungerar och bara ta protein/massa Gainer? Kommer man att växa?

Syftet med protein är att hjälpa muskelåterhämtning och reparera muskelvävnad så att musklerna kan växa större och starkare. Om man inte fungerar, då finns det inget behov av återhämtning. Eftersom hans kropp inte lagrar protein, kommer det bara vara ett slöseri med pengar. Om han tar massa Gainer utan att utöva, det finns en chans att hans dagliga kalori input är mer än hans produktion, och han kan få fett i stället för muskler och han är bara slösa pengar att köpa kosttillskott.

  1. kan jag ta för mycket protein?

Om man har några lever-eller njurproblem, eller släkthistoria, vänligen kontrollera med en läkare först. Kroppen kommer i allmänhet att konsumera proteinet den behöver och utsöndra kvarvarande kväve i urinen, efter proteinet har brutits ner. Det är därför det är viktigt att ha friska lever-och njurfunktioner. Om man tar en proteinrik kost från kosttillskott och kost, se bara till att han dricker mycket vatten.