Därför kommer jag inte köpa fler sängar via nätet

Anledningen till att jag har skrivit denna post om varför jag inte kommer att köpa fler sängar via nätet är enkel, jag vill varna dig. Jag som så många andra före mig blev lockad av billiga priser, och detta då jag besökte en hemsida som heter sangrea.se. Jag var helt enkelt ute efter en säng på rea, och då snubbla jag över deras hemsida. När jag väl var inne på den såg jag massa billiga sängar, vilket jag också hade gjort på sangoutlet.se. Båda dessa sidor har mycket billiga sängar, så vad är då så dåligt med dem?

Ingenting är dåligt med deras sängar

Till och börja med måste jag säga att inget är dåligt med deras sängar, för övrigt så kanske det ska nämnas att dem inte ens säljer några sängar. dem är lite som Snorbilligt.se, fast har lite andra fokus områden än den sängbutiken. Men det som gör att jag vill varna dig, är att du inte kan testa sängarna innan du köper.

Testa alltid sängen innan du köper

Att man ska testa sängen innan man köper, det kan jag också skriva under. Jag tyckte ändå att jag hade varit noggrann och kollat på både sangtest.se men också på en hemsida som heter Bästa sängen. Men trots detta lyckas jag beställa en säng som inte passa mig, vilket naturligtvis var tråkigt. Nu gäller det bara att stå ut tills dess att jag ska köpa en ny säng. Jag köpte mig en sängar.com kontinentalsäng, vilket var bra! Men nästa gång kommer det bli en större ramsäng istället, eller möjligtvis två stycken ställbara sängar.

Solsängar är inte samma sak

Bara för att du inte ska bli förvirrad, så måste jag nämna att solsängar inte är samma sak som vanliga sängar. En solsäng är till för att ha utomhus, medans en vanlig säng ska du sova inomhus med.