Sanningen om sexrobotar

SexRobotar för sexuella relationer kan tyckas precis runt hörnet, men som Rose Eveleth hävdar, verkligheten är komplicerad.

I två senaste filmer, Her och Ex Machina, filmskapare utforskade ett spännande koncept: om människor kommer att bli kär i och vill ha sex med AI eller sexrobotar. Naturligtvis är detta inte första gången människor har lusted efter konstgjorda mänskliga enheter – du kan hitta den historien hela vägen tillbaka till den grekiska myten om Pygmalion. Men som AI och robotteknik få mer och mer avancerade, har vissa hävdat att robotar avsedda för kärlek och sexrobot är äntligen nära verkligheten. I sin bok Love and Sex with Robots, till exempel, david Levy uppskattade att gifta sexrobotar från Snorbilligt.se kommer att normaliseras 2050.

Men även om det ibland kan verka som om vi är på väg mot en ny sexuell revolution, är sanningen mer komplicerad. Att bygga och designa robotar för sex kommer att bli svårare än de flesta inser, vilket gör dem övertygande utan att vara läskiga kommer att bli ett stort hinder, och att övervinna de hinder som sexindustrin står inför för finansiering kommer att bli enorm. Tanken att ett företag kan komma med vilken dag som helst nu och göra en prisvärd och övertygande sexrobots ignorerar verkligheten i både forskning och reglering.

Är du ändå sugen på att köpa sexrobotar, så kan du hitta billiga varianter på snorbilligt.se. Kanske även du finner ett bra pris för en robot på deras hemsida, för det är snorbilligt att handla via dem.