Streaming: IPTV och fotboll är över!

IPTVs har använts i stor utsträckning i flera år för att spåra fotbollsmatcher. Det finns många sajter som gör att du kan titta på Champions League-matcher, la liga eller till och med Ligue 1 för de modigaste.
Tveka inte att läsa vår artikel om ämnet nedan.

Franska regeringen säger sluta strömma

En grupp franska kedjor har beslutat att enas för att be regeringen att lagstifta om detta kniviga problem. Som en påminnelse kan bruket av olaglig IPTVs vara straffbart med två års fängelse och böter på 30.000 euro. Men för TV-kanaler är detta inte tillräckligt, de vill klippa strömmarna. Streamingnätter för Champions League är över!

Onsdagen den 26 februari inleddes översynen av den audiovisuella reformen i det franska parlamentet. IPTV är kärnan i alla debatter. Det innebär ett enormt underskott för programföretag: Canal, BeIn Sport och RMC. Det uppskattas att det finns cirka 3 miljoner illegala streaminganvändare i Frankrike.
Spåra IPTV-strömmar

Sammanslagningen av CSA och Hadopi födde Arcom. Denna institution måste effektivt bekämpa denna praxis med förbjudna IPTV och mot alla typer av piratkopiering. En praxis som verkar logisk ur lagens synvinkel, men som är diskutabel. Att kunna titta på dina matcher från din dator hemma utan att betala en prenumeration är ett obestridligt nöje.