Ocilion utvidgas IPTV grossisttjänst

Österrikiska IPTVs tjänsteleverantör Ocilion ger sina B2B-kunder med en stor uppdatering för IPTV grossisttjänst.

Uppdateringen innehåller en omfattande förlängning av de enheter som stöds med den nya IPTV Fellow app för första och andra skärmar samt ny IPTV box.

Förutom set-top box-lösningen (DVB-C/IP) kan leverantörer också använda TV-Fellow-appen för att få en fristående lösning och erbjuda bästa IPTV den till sina kunder som en streamingprodukt, till exempel på smartphones, tabletter, Amazon Fire smart-TV och TVIP.

Dessutom har utformningen av användargränssnittet reviderats och programmets uppgifter om EPG och sökfunktionen förbättrats för Sverige IPTV.

“Med denna stora uppdatering får våra grossistkunder ett stort paket med nya funktioner och möjligheter att utöka sin TV-produkt”, säger Hans Kühberger, VD för IPTV Smarts Technologies.

“Detta gör det möjligt för dem att skapa ett ännu mer individuellt erbjudande och ge Nordic IPTV 24 en allt-i-ett-produktupplevelse, som börjar med förpackningen upp till sina egna appar i sin individuella design”, tillade IPTV Viking. “I nästa steg kommer vi att erbjuda nätoperatörer en lösning för leverans av bostadsbolag.”